Kokusuz Böcek İlaçlama



Kokusuz Böcek İlaçlama

Kokusuz Böcek İlaçlama

KOKUSUZ İLAÇLAMA
Eski yıllarda böcek ve haşere ilaçları sadece kokulu ilaçlardı. Hatta DDVP kullanımları oldukça fazlaydı. DDVP ve benzeri ilaçların insanların sağlıklarını bozduğu görülmüştür. Günümüzde Dünyanın bir çok gelişmiş ülkesinde ve Ülkemizde kullanımı yasaklanmıştır.
Teknolojinin ilerlemesiyle çeşitli etken maddelere sahip kokusuz ve böcekler üzerinde çok daha etkili biyosidal ürünler üretilmeye başlanmıştır. Kokusuz ilaçlar su bazlı olacak şekilde konsantre üretilmektedir.
Kokusuz ilaçların kullanımı hem uygulayıcıya hem de müşterilerimize kolaylıklar sunmaktadır.
Bunların en başında bulunduğunuz yeri terk etmeden ilaçlama imkanı sunmaktadır.
Kokusuz ilaçlar taşınmaları esnasında araç içerisinde koku yapmayarak uygulayıcıların gün içerisinde çok daha rahat ve sağlıklı çalışmalarını sağlamaktadır.
Kokusuz ilaçlar kesinlikle pülverizatör ile uygun ilaçlama yöntemine uyularak uygulanmalıdır.
Kokusuz ilaçların dozu haşere türüne ve yoğunluğuna bağlı olarak Ziraat Mühendisleri tarafından belirlenmelidir.
Kokusuz İlaçlar uygulanması sırasında camlar kapatılmalı ve uygulandıkları yerde ilaç kuruyana kadar çıplak cilt ile temas edilmemelidir.
Kokusuz ilaçların uygulamasında kesinlikle ortada açık kalmış gıda maddeleri kalmamalıdır.
Kokusuz ilaçlama ofislerde çalışmayı bölmeden ilaçlama imkanı sağlar.
Kokusuz ilaçlama günümüzde böcek ilaçlama olarak en etkili yöntemlerden biridir.
Kokusuz ilaçlama seçimi yapmak çok önemlidir. Bizler Bayer, D-Basf ve Agri Sanita gibi dünya sağlık örgütünün onayından geçmiş en kaliteli kokusuz ilaçları kullanmaktayız.

Kokusuz İlaçlama İle İlgili Sorular
Kokusuz ilaçlar insan sağlığı için tehlikeli mi?
Kokusuz ilaçların insan sağlığına direk etkisi bulunmamaktadır. Ancak bu ilaçların uygulanma esnasında buharlaşması ve insanların solumasını istemeyiz. Bu yüzden önlem amaçlı ilaçlama ile birlikte bir çay molası vermeyi öneririz. Kokusuz ilaçlamada ilaçlar gıdalara temas etmemelidir. Çeşitli kimyasalları barındıran ilaçlar gıda maddelerinde uygulanır ve gıda maddeleri tüketilirse ilaçlar insanları zehirler.

Kokusuz ilaçlama esnasında ilaçlanan alanı terk edilmeli miyiz?
Kokusuz ilaçlamada ilaçlanan yerleri terk etmeye gerek yoktur fakat önlem olarak ilaçlama yapılan alan 15-20 dakika boş bırakılırsa daha sağlıklı olur. Çünkü ilaçlama daha başarılı olması için çok küçük zerrecikler halinde püskürtülürken alerjik ve hassas bünyeli kişiler etkilenebilir. Asla büyük bir zararı olmaz ama biz önlemimizi almak zorundayız.

Kokusuz ilaç uygulaması nasıl uygulanır?
Kokusuz ilaçlar su bazlı ilaçlardır. Bu ilaçlar mutlaka ziraat mühendisi, Kimya Mühendisi, Biyolog veya Mesul Müdür kontrolünde hazırlanmalıdır. Kokusuz ilaçlar günün her saatinde uygulanabilir.

Kokusuz ilaçlama yapıldıktan sonra neler yapılır?
Kokusuz ilaçlama yapıldıktan sonra mutfaktaki tabak ve çanaklar yıkanmalıdır. İlaçlanan yerlerde ilacın etkili çalışması için bir hafta ıslak temizlik yapılmamalıdır.

Kokusuz ilaçlama yapılan yerler ne kadar kapalı tutulmalı?
Kokusuz ilaçlama yapılan alanları kapatmaya veya terk etmeye gerek yoktur. Bizler önlem amaçlı 15-20 dk uzaklaşmanızı tavsiye ederiz.

Kokusuz ilaçlama sonrası evler havalandırılmalı?
İlaçlama yapıldığı için havalandırmaya gerek yoktur. Ancak insanlar yaşadıkları kapalı alanları zaten belli aralıklarla havalandırmalıdırlar. Bizler de evlerinizi yada iş yerlerinizi havalandırmanızı tavsiye ederiz.

İstanbul'un her semtine en uygun fiyatla, kokusuz %100 ekolojik ve garantili böcek ilaçlama hizmetimizi ulaştırmaktayız.

Arayın